Detský hospic Plamienok

Plamienku pomáha Slovnaft, aj jeho zamestnanci

Takmer 7000 eur predstavuje pomoc Slovnaftu neziskovej organizácii Plamienok, ktorá umožňuje nevyliečiteľne chorým deťom tráviť čas doma. Celkovo 6000 eur daroval Slovnaft Plamienku formovou palivových kariet a vyše 900 eur je príspevok zamestnancov – výťažok tradičného vianočného charitatívneho trhu. O tom, že výťažok dostane práve Plamienok, rozhodli zamestnanci vo verejnom hlasovaní.

Plamienok zabezpečuje nevyliečiteľne chorým deťom domácu odbornú starostlivosť. V tíme má lekárov, zdravotné sestry, sociálnych pracovníkov a psychológov. Deti môžu vďaka nim prežiť vzácne chvíle doma – v súkromí a kruhu svojich najbližších. Plamienok pomáha do vzdialenosti 200 km od Bratislavy a nevyliečiteľne chorým deťom a rodinám je bezplatne k dispozícii 24 hodín denne. Dar od Slovnaftu využije na krytie nákladov na dopravu. (Na fotografii v strede sú riaditeľka Plamienka MUDr. Mária Jasenková, výkonný generálny riaditeľ Gabriel Szabó, vpravo Radka Husáriková z fundraisingu Plamienka, vľavo riaditeľ Podnikovej a marketingovej komunikácie Anton Molnár.)

Novinky (2)

Detský hospic Plamienok

30. apríl 2018

Podpora pre Plamienok

Sumou 7400 eur Slovnaft aj tento rok podporil aktivity neziskovej organizácie Plamienok, ktorá sa stará o to, aby nevyliečiteľne choré deti mohli tráviť čas doma a poskytuje terapeutickú pomoc smútiacim deťom a ich blízkym.

Detský hospic Plamienok

05. apríl 2015

Dar pre Plamienok

Podporu v podobe viac ako osemtisíc eur daroval Slovnaft neziskovej organizácii Plamienok, ktorá sa stará o nevyliečiteľne choré deti. Pomohol tak lekárom, zdravotným sestrám, psychológom a sociálnym pracovníkom, ktorí navštevujú deti v okruhu do 200 km od Bratislavy priamo doma.